Online Ödemede Güvenilir Aracı Kurumlar için birçok seçenek bulunur. Online ödeme yapılırken tercih edilecek aracı kurumlar bireysel tercihlere göre belirlenir. Dijital teknolojilerin geliştiği günümüzde ürün ya da hizmet satın alınırken çeşitli ödeme kanalları üzerinden hareket edilebilmektedir.

Çok sayıda aracı kurum bulunur ve bunların bazıları daha sık tercih edilmeleri ile öne çıkar. Bunun yanı sıra adı pek fazla bilinmeyen aracı kurumlar da güvenilir yöntemleri kullanıcıların hizmetine sunar. Aracı kurumlardan bazıları şunlardır.

* Ahlatcı Ödeme
* As Ödeme Hizmetleri
* Aköde Elektronik Para
* BELBİM Elektronik Para
* Bingo Elektronik Para
* BPN Ödeme ve Elektronik Para
* Faturamatik Elektronik Para
* Fzypay Elektronik Para
* Hızlıpara Ödeme Hizmetleri
* İyzi Ödeme ve Elektronik Para
* Moka Ödeme ve Elektronik Para
* Moneypay Ödeme ve Elektronik Para
* N Kolay Ödeme ve Elektronik Para
* Paladyum Elektronik Para
* Papara Elektronik Para
* ParaQR Elektronik Para
* Paytr Ödeme ve Elektronik Para
* Rubik Elektronik Para
* SecurIT Ödeme ve Elektronik Para
* Sipay Elektronik Para
* Token Ödeme Hizmetleri
* Turkcell Ödeme Hizmetleri
* Vodafone Elektronik Para
* PayTR Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.

Sanal POS aracılığı ile ödeme hizmeti sunan PayTR Web sitesine sahip olanlar için güvenli ödeme yöntemleri sunar. Kolay entegrasyona sahip bir uygulamadır. Bu özelliği sayesinde de tercih edilir.

İyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.

Bankkart kullanmaya gerek kalmadan kolay alışveriş imkânı tanıyan İyzi de tercih edilen güvenilir aracı kurumlar arasındadır. Bu uygulama internet üzerinden alıcılar ve satıcılar için kolaylık yaratmaktadır.

PayPal

PayPal da internet üzerinden alışveriş yapmaya imkân tanıyan online uygulamalardan biridir. Kredi kartı ile veya kartsız olarak ödeme yapma fırsatı sunan bu aracı kurum da güvenilirler listesinde yer alır.

PayPal üzerinden ilgili kişiye para göndermek isteyenlerin e-posta adresi kanalından bu işlemi yapabilmesi kolaydır. Bu nedenle de tercih edilenler arasında yer alır.

N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.

Herhangi bir banka şubesine gitmek zorunda kalmadan nakit ihtiyaçların karşılanabildiği N Kolay uygulaması sayesinde interaktif şekilde işlem yapılabilir. Finansal ihtiyaçlara çözüm sunan bu ödeme kurumu da güvenilir bir uygulama ile hizmet vermektedir.

Papara Elektronik Para

Papara elektronik para 6493 sayılı yasa kapsamına bağlı olarak kurulmuş olan elektronik para ve ödeme hizmetleridir. Bu kuruluş sayesinde 7/24 kesintisiz olarak işlem yapabilmek mümkündür. Kullanıcılarına ücretsiz olarak verdiği paparacard ile kolaylıkla işlem yapılabilir.

paylaş
Diğer Yazılar
5,0 Puan
1 kişi puan verdi

Bu yazıya daha önce hiç puan verilmedi. İlk Puanı siz verin!

21 Kasım 2022WEBBUSİNESS E-Ticaret Paketleri

Yorum Yapın